Just Us, allereerste duotentoonstelling. Fotografie, schilderkunst en sculpturen

Filmpje:
https://youtu.be/VCt_TIjYXqQ
Axel van Ickx en Nathalie Stroobant Photography kondigen met veel trots onze allereerste duo-tentoonstelling aan!
We hebben erop gebroed. Op het idee, het concept, de locatie, de titel, het logo, selectie van de werken…maar, geef toe, wat is er fijner dan samen plannen te maken? We zijn dan ook zeer blij jullie binnenkort te kunnen verwennen met een wervelende mix aan schilderkunst, fotografie, sculpturen en mixed media. Buiten de lijnen kleuren, altijd fun!
Het was voor ons ook heel belangrijk om dit SAMEN te kunnen doen, Just Us, in dialoog te gaan met elkaar op een kunstzinnige manier, onze kruisbestuivingen te tonen want jawel, ergens inspireren we elkaar eindeloos en op zoveel vlakken. Tot zover de ode aan onze liefde voor de kunst en voor elkaar…
Trouwe fans weten ondertussen dat we “iets hebben” met kastelen en het motto “Never change a winning team” indachtig, hebben we voor deze unieke expositie gewoon eventjes het prachtige Kasteel Borluut in Sint-Denijs-Westrem afgehuurd. “Als ge iets doet, moet ge het goed doen” en “Zot zijn doet geen zeer’ zijn twee andere motto’s die we ook wel fijn vinden.

Ik voel het, er borrelt al enig verlangen en nieuwsgierigheid om te komen kijken? Haal die agendaatjes maar boven!

Met veel enthousiasme geven wij jou dan een woordje uitleg, een stukje achtergrond bij de expressies van onze artistieke passie. Interessante side-note voor wie niet met lege handen naar huis wil gaan: alle werken zijn te koop, rechtstreeks van de kunstenaars.

Gontrode Gonst

In het komende paasweekend (van zaterdag 30 maart tot en met maandag 1 april 2024) heeft er in het landelijke Gontrode een kunsthappening plaats waaraan ik deelneem.
Een wandeling van 2 kilometer brengt je langs 13 kunstenaars, 30 kunstwerken op 10 plaatsen.