Getuigenissen

Als fotografe weet ik dat beelden meer zeggen dan woorden. Maar deze getuigenissen van vrouwen die zó vol lof waren over hun fotoshoot, kan ik je toch niet onthouden…

Ik moet eerlijk zeggen dat sommige getuigenissen mij geraakt hebben als fotografe en als vrouw. Hoe fijn is het om jullie te zien groeien tijdens de shoot. Jullie deden dat zo ongelooflijk goed. Love ya all!

~~~~~~

Nathalie Stroobant Photography boudoir fotografie België

Een fotoshoot is sowieso een belevenis. Nathalie slaagt er in om daar een bijzonder leuke ervaring van te maken. Ontspannen, geruststellend en grappig weet ze je te leiden in die prachtige studio van haar. Ik weet zeker dat ze uit iedereen schoonheid haalt, dat voel je ter plekke en dat krijg je daarna als kers op de taart op je foto’s. Eigenlijk zou iedere vrouw zo’n shoot eens cadeau moeten krijgen. Nathalie, je bent er alleszins in geslaagd om mij attent te maken op de mooie dingen en het niet te hebben over negatieve dingen. Ik denk voor vele vrouwen sowieso deugddoend!!! Je hebt dat echt supergoed gedaan!!! Zoveel schoonheid, je tovert het uit iedereen…. (Miss A.)

~~~~~~

portretfotografie vrouwen
Nathalie,

Jij maakt indruk met je toewijding, je passie voor fotografie. Het is prachtig om zien hoe jij met anderen omgaat , steeds die positieve vibe. Je geeft vertrouwen en je enthousiasme werkt echt inspirerend. Het was fijn om met jou samen deze fotosessie te creëren en … ik wil dit zeker opnieuw doen! (Miss V.)

~~~~~~

Bedankt voor alles! De fijne ervaring en fantastische foto’s. Het is leuk om thuis te komen en de mooie kaders te zien. Ik kan er blijven naar kijken. Ook de reacties zijn supertof. (Miss A.)
~~~~~~
Nathalie Stroobant Photography boudoir fotografie België
Wat een fijne ervaring deze fotoshoot! De fotografe haalde het beste uit mij en de shoot, dat doet ze heel naturel en professioneel. Ik voelde me veilig en durfde om te poseren gedurende het hele gebeuren. De setting was eveneens super. Ik ben heel benieuwd om het resultaat te zien. Was alvast een fijn cadeau! (Miss I.)
~~~~~~
Nathalie Stroobant photography portretfotografie vrouwen in België

Nogmaals dikke merci voor de toffe tijd tijdens de shoot! Ik heb er met volle teugen van genoten en ben héél benieuwd naar het resultaat. Ik heb enkel maar lof en kan het iedere vrouw aanbevelen.

Het toffe mailtje met tips vooraf deed me uitkijken naar de dag van de shoot. Ik weet nog dat ik na het telefoontje waarin de afspraak werd gemaakt, gewoonweg huppelde naar mijn auto. Ik verheugde me er enorm op, hoewel ik ook wel een beetje zenuwachtig was. Maar… het werd een fantastische belevenis! De ongedwongen sfeer en het enthousiasme van de fotografe zorgden ervoor dat ik met een zelfverzekerd gevoel op de foto ging. Je voelt onmiddellijk dat Nathalie een gedreven fotografe is met een enorme liefde voor haar vak en oog voor detail. Ze zoekt naar variatie en poses waar jouw sterktes uitspringen. Dit maakte de fotoshoot vrij intens, ook al werd er tijd gemaakt voor fijne babbeltjes en veel gelach. Nu komt nog de moeilijke taak om de mooiste foto’s te kiezen. Bedankt, Nathalie, voor die leuke ervaring! (Miss A.)