Getuigenissen

Als fotografe weet ik dat beelden meer zeggen dan woorden. Maar deze getuigenissen van vrouwen die zó vol lof waren over hun fotoshoot, kan ik je toch niet onthouden…

Ik moet eerlijk zeggen dat sommige getuigenissen mij geraakt hebben als fotografe en als vrouw. Hoe fijn is het om jullie te zien groeien tijdens de shoot. Jullie deden dat zo ongelooflijk goed. Love ya all!

 

Een fotoshoot is sowieso een belevenis. Nathalie slaagt er in om daar een bijzonder leuke ervaring van te maken. Ontspannen, geruststellend en grappig weet ze je te leiden in die prachtige studio van haar. Ik weet zeker dat ze uit iedereen schoonheid haalt, dat voel je ter plekke en dat krijg je daarna als kers op de taart op je foto’s. Eigenlijk zou iedere vrouw zo’n shoot eens cadeau moeten krijgen. Nathalie, je bent er alleszins in geslaagd om mij attent te maken op de mooie dingen en het niet te hebben over negatieve dingen. Ik denk voor vele vrouwen sowieso deugddoend!!! Je hebt dat echt super-goed gedaan!!! Zoveel schoonheid, je tovert het uit iedereen….

Miss A.

 
 
Nathalie Stroobant photography portretfotografie vrouwen in België

Heel aangenaam, super vriendelijk, zeer professioneel!

Ik had vanaf het eerste moment een goed gevoel! De fotografe begroette me hartelijk op de parking en hielp me met veel plezier mee met het dragen van mijn bagage.

De fotoshoot ging door in een hele mooie studio met veel lichtinval. Het ging er professioneel maar toch familiair en gezellig aan toe waardoor er meteen een ontspannen sfeer ontstond. De fotografe gaf duidelijk aan wat ze graag wou, corrigeerde zeer spontaan en nam absoluut haar tijd. Dit zorgde ervoor, samen met de duidelijke uitleg in het voorgesprek en de handige tips die ik via mail had ontvangen, dat de fotoshoot heel vlot verliep.

Het was een fantastische ervaring met een spontane fotografe die zeer gedreven is in haar vak. Een echte aanrader!

Miss E.

 

Nathalie Stroobant photography portretfotografie vrouwen in BelgiëNogmaals dikke merci voor de toffe tijd tijdens de shoot! Ik heb er met volle teugen van genoten en ben héél benieuwd naar het resultaat. Ik heb enkel maar lof en kan het iedere vrouw aanbevelen. Het toffe mailtje met tips vooraf deed me uitkijken naar de dag van de shoot. Ik weet nog dat ik na het telefoontje waarin de afspraak werd gemaakt, gewoonweg huppelde naar mijn auto. Ik verheugde me er enorm op, hoewel ik ook wel een beetje zenuwachtig was. Maar… het werd een fantastische belevenis! De ongedwongen sfeer en het enthousiasme van de fotografe zorgden ervoor dat ik met een zelfverzekerd gevoel op de foto ging. Je voelt onmiddellijk dat Nathalie een gedreven fotografe is met een enorme liefde voor haar vak en oog voor detail. Ze zoekt naar variatie en poses waar jouw sterktes uitspringen. Dit maakte de fotoshoot vrij intens, ook al werd er tijd gemaakt voor fijne babbeltjes en veel gelach. Nu komt nog de moeilijke taak om de mooiste foto’s te kiezen.

Na het showmoment: Bedankt, Nathalie, voor alles! De fijne ervaring en fantastische foto’s. Het is leuk om thuis te komen en de mooie kaders te zien. Ik kan er blijven naar kijken. Ook de reacties zijn supertof.

Miss A.

 

Nathalie Stroobant photography portretfotografie vrouwen in België
Nathalie,

Jij maakt indruk met je toewijding, je passie voor fotografie. Het is prachtig om zien hoe jij met ande-ren omgaat , steeds die positieve vibe. Je geeft vertrouwen en je enthou-siasme werkt echt inspi-rerend. Het was fijn om met jou samen deze foto-sessie te creëren en … ik wil dit zeker opnieuw doen!

Miss V.

 
 
Nathalie Stroobant photography portretfotografie vrouwen in België

Nathalie, Wat een ervaring deze fotoshoot door een professionele fotografe. Jaja, dat mag wel gezegd worden, deze hele ervaring was professioneel. Initieel een uitgebreide uitleg hoe je te werk gaat, nadien een heel hartelijke warme ontvangst en een fotoshoot om u tegen te zeggen. Het was leuk, aangenaam en comfortabel. De studio is dan ook een supermooie hedendaagse ruimte waar je u onmiddellijk thuis voelt! Bovenal heb je dit als fotografe super gedaan. Je stelt uw klanten op hun gemak, bent goedlachs en een luisterend oor. Doe zo verder, Nathalie! En het resultaat, de foto’s, dank u wel. Ze zijn prachtig…! Wat een goed idee van jou om vrouwen in de kijker te zetten. Even de tijd stil zetten, een moment om de hedendaagse werkende vrouw even te verwennen met heerlijke professionele fotoshoot, te vereeuwigen op papier om nadien nog jaren van te genieten! Well done!

Miss N.

Nathalie Stroobant photography portretfotografie vrouwen in België

Met een kriebel in m’n buik (en toch ook wel knikkende knieën) stapte ik de prachtige fotostudio binnen.  In het begin wel wat onwennig maar al gauw liet ik me door jou volledig meeslepen en genoot ik ten volle van deze portie me-time.  Want dat is het toch wel, me-time! 

Als ‘prille’ veertigers zijn we naast, in de eerste plaats mama zijn-van en vrouw zijn-van, uiteraard ook nog dochter-van, vriendin-van, collega-van, … en vergeten we onszelf wel eens. Want wie staat er meestal achter de camera als die kaarsjes op de verjaardagstaart worden uitgeblazen, wie holt er achter spelende kids aan op de speeltuin om nét die spontane foto op de schommel te willen vastleggen,…  Juist ja, nu is het misschien tijd om onszelf ook eens voor die camera te zien.  En stralen zullen we doen dankzij jouw tips & tricks!

Je leerde mij vooral dat het echt niet draait om die 3 kilootjes te veel (die ik stiekem nog kwijt wou), m’n onzekerheid heeft stilletjes aan plaats gemaakt voor dat tikkeltje meer zelfvertrouwen.  Gewoonweg een fantastisch gevoel dit mee te maken.  

Dankjewel hiervoor Nathalie!

Miss E.

Ik ken Nathalie al een 19 jaar. Haar man, Alexander, een goeie 22 jaar toen we nog collega’s waren in Schotland. Dergelijke ervaringen scheppen een band tussen mensen. Toen ze een paar maand geleden vertelde dat ze volledig voor fotografie ging, twijfelde ik niet aan haar talent. Ik had al foto’s gezien van haar de voorbije jaren. Ze hadden iets magisch, iets speciaals.

Ik wou ook wel eens een fotoshoot. Ik was tenslotte al een halve eeuw oud + 2. Dan mag je jezelf wel eens vereeuwigen. Zo gezegd zo gedaan. Met volle moed en een valies vol kledij waagde ik me van de eerste keer aan een boudoir fotoshoot. Degenen die me kennen, verschieten daar niet van.

Maar dit is niet zomaar op 1-2-3 gefixt. Uiteindelijk maakte Nathalie zóóóveeel foto’s en waren we wel een aantal uurtjes zoet. We lachten en vertelden maar werkten ook keihard om de juiste poses te doen. En dit is niet zo simpel als het klinkt. De ene foto gaat je al beter af dan de andere. De ene blik al zwoeler of uitdagender dan de andere. En was ik blij met je mooie fotostudio met zicht op de tuin en met airco want buiten was het maar liefst 36°

’s Avonds was ik echt bekaf maar het loonde de moeite. Twee weken later mocht ik de foto’s bekijken die voorafgingen met een sneak preview filmpje. Meestal weet ik wel wat gezegd maar toen stond ik even met mijn mond vol tanden. Ook van deze tentoonstelling maakte ze een beleving….

Nathalie, je bent een natuurtalent. Je weet mensen vast te leggen op de gevoelige plaat zonder dat het fake aandoet. Ik voelde me op mijn gemak. Misschien nog moeilijker als je iemand kent….Dikke merci. Misschien doe ik dit eens om de 10 jaar, wie weet.

Maar weet je, kijk naar de foto’s …. Ze spreken voor zich….. en neen, ik ben geen fotomodel maar ik ben niet bang om te laten zien wie ik ben…. Whether you like it or not…..

 

 
Nathalie Stroobant Photography boudoir fotografie vrouwen in België
Wat een fijne ervaring deze fotoshoot! De fotografe haalde het beste uit mij en de shoot, dat doet ze heel naturel en professioneel. Ik voelde me veilig en durfde om te poseren gedurende het hele gebeuren. De setting was eveneens super. Ik ben heel benieuwd om het resultaat te zien. Was alvast een fijn cadeau!
 
Miss I.