40 over 40

UPDATE: Momenteel zijn er nog 5 plaatsjes voor dit project!

Ben jij in de 40, 50 of 60? This one’s for you!!

Ik ben op zoek naar 40 vrouwen boven de 40 die een uitzonderlijke en empowerende fotoshoot willen ervaren!

Dit jaar neem ik zelf afscheid van mijn veertiger jaren en daarom wou ik iets heel speciaals doen. Ik zou het fantastisch vinden mocht je samen met mij dit avontuur ondernemen om je zelfliefde en zelfaanvaarding op te krikken door je te laten portretteren alsof je in “de boekskes” staat. … So, I proudly present :

 

Nathalie Stroobant Photography portretfotografie voor vrouwen 40 over 40 portretfotografie empowerment

Als fotografe, als vrouw, heb ik veel vrouwen gezien, gesproken, aangevoeld. Vrouwen met de meest uiteenlopende verhalen, ervaringen,… Eén ding hadden ze allemaal gemeen:  ze toonden me, hoedanook, subtiel of overduidelijk, hun power die vanbinnen zat. Met dit project wil ik die vrouwen een platform geven om te tonen: neen, we zijn niet over ons hoogtepunt heen als 40 plusser. Integendeel, the best is yet to come!

We jongleren allemaal met de verschillende rollen die we hebben op dit moment: we zijn mama, we zijn partner, zus, vriendin, oma, werkneemster, werkgeefster, onderneemster, gepensioneerd, thuiswerkend,  en we zetten iedereen op de eerste plaats…. Behalve onszelf…

Daarom ben ik op zoek naar 40 vrouwen die durven, kunnen en willen openstaan voor hun eigen potentieel. Voor een fotoshootervaring waarbij je toelaat om jezelf te herontdekken, je self-love op een hoger niveau te tillen en jezelf eens te zien op een manier die je nooit had gedacht of verwacht.

Ik nodig je van harte uit om hieraan deel te nemen!

Ik doe mee!!!

Empowerment is key!

Nathalie Stroobant Photography portretfotografie voor vrouwen boudoirfotografieWant vrouwen boven de 40 verdienen het om gevierd te worden

We zijn té ervaren om niet gehoord te worden

We zijn té mooi om niet gezien te worden

Samen creëren we jouw authentieke/pure/ECHTE portretten.

Samen creëren we de mooiste foto’s die je ooit van jezelf hebt gezien.

 

 

Ik wil mijn eigen waarde voelen 

WAAROM ZOU IK DIT DOEN?

Goeie vraag! Dit zijn mogelijke antwoorden. Opgelet! De lijst is niet volledig!

 • Om eens iets krachtigs voor jezelf te doen
 • Om te tonen dat schoonheid niet vermindert met leeftijd
 • Om te eren wat jou mooi en uniek maakt
 • Om jouw karakter, wijsheid en spirit in de verf te zetten
 • Om te beseffen dat iets voor jezelf doen niet egoïstisch is, maar iets is waardoor je groeit en vooruit gaat, full force
 • Om te leren houden van de reflectie die in de spiegel naar je kijkt
 • Om een periode in je leven af te ronden of een nieuwe start te maken
 • Om, wie weet, andere vrouwen te inspireren zichzelf te waarderen
 • Om jezelf beter te leren kennen
 • Om elk sproetje, rimpel, litteken of imperfectie te omarmen, ongeacht je leeftijd of vorm 

Ben je klaar voor een ongelooflijke fotoshoot-ervaring?

Nathalie Stroobant photography portretfotografie vrouwen in BelgiëEen fotoshoot is zoveel meer dan alleen “mooie foto’s maken”. Het is een avontuur, waarbij ik hoop dat je echt contact met jezelf kunt maken, je schoonheid en kracht kunt zien zoals anderen dat al zien. En met heel veel zelfvertrouwen de studio uithuppelt.

 

Voel de sfeer van een fotoshoot, ik nodig je uit!

WAT MAG JE PRECIES VERWACHTEN VAN DIT PROJECT, WAT KOST HET EN WAT IS INCLUSIEF ?

Het speciale 40 over 40 pakket is inclusief:

 • uitgebreid kennismakingsgesprek
 • prepguide vol tips & tricks 
 • hair en make-upsessie
 • gecoachte fotoshoot (3 u)
 • professionele nabewerking
 • spannend showmoment
 • een waardebon van 250 euro voor jou persoonlijk 
 • confidence boost

________________________________________________________

Jouw investering voor dit speciale 40 over 40 project: 499 euro

 

En nu alles nog eens op een rijtje maar met wat uitleg erbij.

Jouw deelname aan het 40 over 40 project is inclusief:

 • Jouw kennismakingsgesprek/design voor de shoot

Ik ontvang je graag in mijn puur-natuur-studio waar ik je piekfijn kan uitleggen hoe alles in het werk gaat. Er is ruimte voor al jouw vragen, wensen en verlangens. Hoe wil jij gefotografeerd worden: zoals in de boekskes, eerder casual, tikkeltje boudoir? Ik overstelp je met tips en tricks zodat je prima voorbereid bent voor jouw op-maat-gemaakte dag! Het design voor jouw shoot wordt hier geboren! Na afloop krijg jij de prepguide!

Jouw persoonlijke hair- en make-up sessie

Op de dag zelf accentueren we jouw natuurlijke schoonheid. Laat je maar eens goed in de watten leggen. En plan zeker een uitje later op de dag, want je zal er niet alleen fantastisch uitzien maar je ook fantastisch voelen!

 

 • Jouw volledig gecoachte fotoshoot

Jouw absolute verwenervaring (+-3 uur) met mij als jouw coachende fotograaf. Fun en actie verzekerd! En geen zorgen wat je met die handen en die benen moet, ik toon je alles voor! Iedereen is fotogeniek en ik help je daarbij. Tijdens de shoot staan lekkere gezonde en ongezonde snacks & drinks voor jou klaar.

 • Professionele selectie en bewerking van jouw beelden

Het is zeker niet de bedoeling dat Barbie tevoorschijn komt. Barbies zijn namelijk niet echt. Jouw foto’s worden bewerkt volgende de photoshop-policy die wij op voorhand hebben afgesproken.

 • Jouw showmoment

Ongeveer 3-4 weken na jouw shoot worden tijdens een privé-tentoonstelling jouw topfoto’s onthuld. Je krijgt een hele collectie adembenemende foto’s van jezelf te zien. Foto’s waar je o zo trots op zal zijn, I promise. Dit is ook het moment waarop je foto’s kan bestellen. Foto’s om bij jou thuis uit te stallen, cadeau te geven, op te hangen. Blijvende herinneringen aan deze fotoshoot-ervaring die je voor altijd kan koesteren. Jij wordt de ster aan jouw muur. Alle mogelijkheden en prijzen (à la carte, pakketten in folioboxen, kaders voor aan de muur) worden besproken en getoond tijdens het kennismakingsgesprek. Je bent niet verplicht om iets aan te kopen. Jij beslist volledig zelf! Het is mijn taak om van jou de mooiste foto’s te maken, en misschien wil je ze wel allemaal. Van alle aangekochte foto’s krijg je ook de digitale versie.

 

 • Jouw mooiste beeld in mijn magazine!

Ja, je leest het goed. Je wordt gefeatured in een extra speciale editie van mijn Magazine. Je zal dus écht in de boekskes staan….

 

 

 

 

 • Jouw waardebon van 250 euro

Om je extra te bedanken voor je deelname aan dit project krijg jij  een exclusieve waardebon van maar liefst 250 euro. Die kan je inzetten op het showmoment voor het samenstellen van jouw box met jouw uitverkoren collectie aan favoriete foto’s  en/of wall art, wat jij wenst. 

 • Jouw Confidence Boost

  die simpelweg priceless is

 

Oh yes! Count me in!!

 

FAQ

Waar gaat het feestje door?

In mijn studio, temidden van de natuur, in Balegem, gelegen tussen Gent en Aalst. Wie wil, breit er een gezellige bed&breakfast aan. Ik ken wel een paar gezellige adresjes…

Hoe kies je wie er mag deelnemen?

Nathalie Stroobant photography portretfotografie vrouwen in BelgiëIk doe niet aan vriendinnetjespolitiek. De eerste 40 vrouwen die zich kandidaat stellen, kunnen deelnemen. Zo simpel is het.  Dit project is voor iedere vrouw boven de 40 jaar die geïnspireerd en empowered wil worden, haar leven en zichzelf wil vieren. Mijn doel is om een grote verscheidenheid aan vrouwen te fotograferen. Vrouwen van alle maten en gewichten, van alle leeftijden (allez, +40), huidskleuren, visies op het leven, verschillende achtergronden, it doesn’t matter. Elke vrouw is welkom! Elke vrouw heeft iets moois!

Eerlijk gezegd, ik ben zo enthousiast en wil mijn kennismakingsgesprek boeken. Wat is de volgende stap?

Vul het contactformulier in. Sowieso. Ik contacteer je dan asap  om een datum in te plannen voor ons kennismakingsgesprek. Het avontuur kan beginnen!

Ik wil zo snel mogelijk een kennismakingsgesprek!!

Wil je weten wat voorgaande vrouwen dachten over hun fotoshoot? Wil je voor- en na foto’s zien?

Goed idee! Andere vrouwen kunnen het, vanuit hun hart, soms beter uitleggen omdat ze het zelf ervaren hebben. Je vindt dit bij de getuigenissen. Of als je zin hebt in een filmpje van een fotoshoot, kijk dan bij videos!

Wat als ik blijvende herinneringen wil aan deze ervaring?

Je koopt enkel wat je mooi vindt, er is geen enkele verplichting. Je zal 20+ beelden van jezelf te zien krijgen die verschillende facetten van jezelf belichten. Dat op zich is al een hele ervaring en ik beloof je, je zal niet teleurgesteld zijn. A la carte beelden starten vanaf 300 euro of je kiest voor een collectie/pakket van foto’s in een mooie ecologisch lederen of houten foliobox. Collecties starten vanaf 1500 euro. Wil je graag een prachtig beeld voor aan je muur? Dat kan!

Ik ben (nog) geen 40, wat nu?

Geen probleem, Naast dit project staat de studio natuurlijk altijd open voor jongere vrouwen of mannen. Iedereen is welkom in mijn studio, project of geen project.

Wat moet ik aandoen, ik ben niet fotogeniek, ik weet niet hoe ik moet poseren, ik moet eerst nog wat gewicht verliezen?

I got this! Ik heb ondertussen al heel wat ervaring in het fotograferen van vrouwen en ben getraind in de kunst van het poseren. No worries, ik toon je alles voor! Tijdens het kennismakingsgesprek hebben we het zeker over jouw outfits en krijg je verschillende tips en tricks om van jouw fotoshoot een ervaring te maken die je nooit meer vergeet. Iedereen is fotogeniek, iedereen heeft iets moois in zich en het is aan mij om dat naar voor te brengen. En een goede fotograaf weet er 5 kg af te krijgen (zonder photoshop maar door de juiste pose, which is completely my responsibility!)

Wat als ik me niet zo comfortabel voel dat mijn foto’s in jouw magazine komen?

Geen probleem, dan stap je gewoon mee in de “gewone” fotoshoot. Ik zal nooit iets op mijn website of social media plaatsen waar jij niet mee akkoord bent!

Nathalie Stroobant Photography boudoir fotografie BelgiëBen ik dit waard?

Wat?? Natuurlijk ben je dit waard! Dat is precies de reden waarom ik dit project doe. Laat me je helpen om jezelf te herontdekken. Je bent perfect hoe je bent. Sommige van de vrouwen die in in studio kwamen, zeggen me dat dit beter is dan therapie.

Ik wil een originele boost voor mijn zelfvertrouwen!

Ik was al eens klant van jou. Mag ik nog eens meedoen?

Natuurlijk kan dit! Jij weet ondertussen al wat voor een fantastische ervaring dit is. Zorg er alleen voor dat je er op tijd bij bent, ik heb voor dit project 40 plaatsjes voorzien…